Over Nancy

Geboren en getogen in Twente. Waar Nancy als 16-jarige voor het eerst liefde heeft gevonden voor fotografie en al jong begonnen met het bedenken en uitvoeren van concepten in de vorm van portretten.
 
In de loop van de jaren heeft Nancy gestudeert aan de Roc van Twente in Enschede na het afronden van deze opleiding heeft Nancy Proshot.nl opgericht en heeft ze sindsdien niet stil gezeten.
 
 
Al gauw wist Nancy dat haar passie met fashion en beauty lag en met name commercieël gerichte doeleinden. Nancy bedenkt het liefst zelf creatieve concepten en werkt secuur en zo gedetailleerd mogelijk met het uitvoeren van ideeën en besteed veel tijd een aandacht aan het bewerken en afleveren van de uiteindelijk gemaakte beelden.
 
Nancy heeft een passie voor het het creëren van portretten en beelden die een sterke indruk achterlaten en laat zich graag inspireren door de trends van dit moment.
 
Nancy is wonend in Enschede, maar geniet van de afwisseling die fotografie met zich mee brengt en reist graag naar verschillende plekken om nieuwe ervaringen op te doen.
 
 

Samenwerkende bedrijven